06 70 421 4123
hello@skool.org.hu

Adód 1%-ával most Te is álmokat válthatsz valóra!

Szívügyünk, hogy egyre több fiatal lánynak megadjuk a lehetőséget arra, hogy megismerjék a technológia izgalmas világát, és kreatív ötleteik, álmaik megvalósításával hozzátegyenek a digitális világ sokszínűségéhez.

Az szja egy százalék felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Technológiai Oktatásért Alapítvány
18621790-1-13

Felajánlási nyilatkozat

Innen letöltheted

Hatáirdők és tudnivalók az 1% felajánlásáról

Útmutató adófizetők részére
 • Munkáltatón keresztüli adóbevallás: 
  2018-től már megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, így mindenkinek saját feladata az adóbevallás. A munkáltatóknak, kifizetőknek továbbra is el kell készíteniük azonban és minden év január 31-ig át kell adniuk a magánszemélyek részére az összesített igazolást.
 • Magánszemélyként készíted adóbevallásod: május 20.
  Elektronikusan vagy postani úton is elküldheted 1%-os felajánlásodat a NAV-nak az 1653 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon legkésőbb 2018. május 20-ig.
 • Egyéni vállalkozóként: május 20.
  Ha egyéni vállalkozó vagy, és a  február 25-ig leadott adóbevallásodban nem nyilatkoztál az 1%-ról, május 20-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatodat a NAV-nak a 16EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton.
 • Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat:  május 20.
  Idén először lehetőséged van arra, hogy a NAV készítse el számodra az adóbevallásod. Ha így döntesz, és felajánlod számunkra az 1%-od, akkor az erre a célra kialakított 16EGYSZA nyomtatványt kitöltve, 2018. május 20-ig juttasd el nyilatkozatodat az ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton a NAV-nak. Az adóbevallás-tervezet online javítása közben is lehetőséged van az 1%-ról rendelkezni.

Alapelvek és Átláthatóság

Éves beszámolóinkat itt találod
 • Célunk a stabilitás és fenntarthatóság: technológiai ismeretek átadásával hosszú távon nyitunk új lehetőségeket minél több lány számára.
 • Arra törekszünk, hogy tartós, kölcsönösen előnyös és sikeres együttműködéseket alakítsunk ki támogatóinkkal és partnereinkkel.
 • Eredményeink nyilvánosak: éves jelentésünket {itt link} bárki elérheti.
 • Működésünk transzparens, pénzügyeinket a PwC Magyarország hitelesíti.
 • Számunkra fontos, hogy mindig független szervezetként működjünk.