3 éves lett a Skool!

2017. 06. 14.

3 évvel ezelőtt izgatottan készülődtünk az első Skool foglalkozásra. Nem tudtuk, mi vár majd ránk, csak abban voltunk biztosak, hogy maroknyi elszánt felnőtt azon dolgozott már hónapok óta, hogy 15 lánynak megmutassa a technológiai izgalmas világát, mert azt gondoljuk, hogy NEKTEK, LÁNYOKNAK is ott a helyetek ebben a világban.

Azóta eltelt 1096 nap, elfogyott 2800 palacsinta, 1360 lány vett részt az általunk szervezett műhelyfoglalkozásokon, táborokban, és több ezren jelentkeztek a meghirdetett foglalkozásainkra.

Büszkék vagyunk rátok, “Skool-os lányokra”, büszkék vagyunk szüleitekre, akik támogatnak titeket abban, hogy azzá váljatok, amik csak szeretnétek lenni, büszkék vagyunk a 400-nál is több önkéntesünkre, akik segítenek titeket a tanulásban, büszkék vagyunk több mint 25 partnercégünkre, akik lehetővé teszik, hogy nyugodt körülmények között dolgozzunk, és büszkék vagyunk arra, hogy az idei szülinapunkon a Skool-t működtető alapítványunk csapata már 7 emberből áll.

Hamarosan indulnak nyári táboraink, és szeptembertől gőzerővel újra jönnek a Skool műhelyfoglalkozások cégeknél és terveink szerint 10 Skool Klubra bővül az országos hálózatunk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok és részvételetekkel, támogatásotokkal együtt dolgozhatunk azon, hogy a lányok bátran válasszanak maguknak hivatást a technológia világában és megvalósíthassák színes ötleteiket, álmaikat!

sznp3e   3szn2  sznp3d

 

Ilyen volt a Skool Szülinapi Piknik 3.0. Nézd meg képeinket itt! :)