TípusOnsite Course
DátumSze 12, 2019 - Sze 12, 2019
Hosszúságegynapos
Helyszín8300 Tapolca, Bárdos Lajos utca 1-5.
Férőhely0KorosztályoldSkool :)
A kurzus áraIngyenes
Buy NowJelentkezés
A RollingOffice túránk keretében ellátogatunk Magyarország hátrányos helyzetű térségeiben élő fiataljaihoz, hogy minél közelebb vigyük hozzájuk a tech szuper izgalmas világát.
A projekt során gyerekekkel, tanáraikkal és szüleikkel is találkozunk majd:
Játékfejlesztő műhelyfoglalkozást
Programozd át a jövődet! – Pályaorientációs beszélgetést, tech fairt és
rendhagyó szülőit tartunk majd.
Négy programelemre várjuk a jelentkezéseteket:
1.) TechFair
Tech minden mennyiségben. A tervünk, hogy kis asztalkáknál állomásokat állítsunk fel, ahol a tech világának egy-egy érdekes szegletét mutatjuk meg a gyerekeknek. Az állomásokra várunk kis csapatokat egy cégtől vagy egyéni programokat is. A lényeg, hogy olyan eszközt, projektet, hobbi projektet hozzatok magatokkal, amit szívesen bemutattok az állomásra érkező gyerekeknek. Ez lehet robot, kütyü, szoftver, kisfilm, olyan eszközök, amikkel dolgoztok, az irodátok bemutatása is.
A cél, hogy az egyes állomások meglátogatása során a gyerekek még többet tudjanak meg arról a világról, amiben ti nap, mint nap dolgoztok.
Tervezett időtartam: 11:00-14:00-ig
 
2.) Scratch ízelítő foglalkozás gyerekeknek
A foglalkozásra 3-5 mentor jelentkezését várjuk és szívesen várunk oktatót is, ha kedvet kapsz hozzá és van már gyakorlatod benne.(Skool/KódKlub/KódGarázs foglalkozásokról)
Tervezett időtartam: 11:00-13:00-ig
 
3.) Programozd át a jövődet! – Pályaorientációs beszélgetés
A beszélgetésre olyan mentorok jelentkezését várjuk, akik szívesen hoznak magukkal szemléltető eszközöket, kütyüket, amikkel dolgoznak, videókat, amiken keresztül még jobban felkelthetjük a gyerekek érdeklődését vagy szívesen mutatják be egy terméken vagy szolgáltatáson keresztül, hogy mit is csinálnak a hétköznapokban.
Tervezett időtartam: Tervezett időtartam:15:00-16:00-ig
 
4.) Scratch foglalkozás tanároknak
A foglalkozásra olyan tanárokat várunk a sulikból, akik szívesen megismerkednek a felülettel, elkészítik velünk első kódjaikat és ötletelnek arról, hogy ők hogyan vinnék be ezeket a saját órájukra.
Ha szívesen támogatnátok őket a felfedezésben, hogy még több gyerkőcnek kedvet tudjanak csinálni, csatlakozzatok mentorként is.
Tervezett időtartam: 14:00-16:00-ig
 
Várjuk a jelentkezéseteket a programelemekre. 
✰ Jelentkezés menete
Csak nyomd meg a “Jelentkezem” gombot, és töltsd ki a jelentkezési lapot.
 
A projekt az EFOP-3.4.4-16-2017-00019 azonosító számú „Az Óbudai Egyetem STEM stratégiai fejlesztései” című pályázat keretein belül valósul meg.

Leave a Reply