TípusOnsite Course
Dátumnov 16, 2019 - nov 16, 2019
Hosszúság10:00-15:00
Helyszín1052 Budapest, Falk Miksa utca 12.
Férőhely15Korosztály
A kurzus ára7990.-
Buy NowJelentkezés

Kedves Tanár kolléga!

2019. november 16-án tartjuk első, tanároknak szóló Scratch tréningünket, melyre várunk téged is.

A kódolás és az informatika alapvetően meghatározza jövőnket, ráadásul mindenki számára kínál izgalmas felfedezést. A Skool csapat 2014 óta dolgozik azon, hogy új és élményszerű tech foglalkozásokkal tárjuk szélesre ennek a világnak a kapuit a fiatal generációk számára. 2019 óta pedig a gyermekekkel foglalkozó tanárokat is szeretnénk bevonni ebbe a folyamatba – vagyis téged is!

Miért jó ez neked?

  • Mert időt spórolsz. Az internet tele van újdonságokkal és lehetőségekkel, de a napi munkád mellett gyakran nehéz megtalálni és kiválasztani a gyorsan alkalmazható megoldásokat, Ránk számíthatsz!
  • Mert naprakész tudást, és bevált, újszerű oktatási és módszertani ismereteket kapsz, melyekkel hatékonyabban adhatod át az ismereteket a fiatal generációknak.

Miért a Scratch?

Mert a Scratch az egyik legjobb játék! Amikor Scratch-ben programozunk, kétszeresen is átéljük a játék örömét. Egyrészt a programok összerakása építőkockákból maga is remek játék; másrészt az alkotás után ki is próbáljuk a játékot.

És mert szerintünk ez a legjobb vizuális programozási nyelv. A Scratch első változata 2005-ben készült el, és az MIT Lifelong Kindergarten csapatának évtizedes munkája van mögötte. Ők fejlesztették évtizedekig a Logo programnyelvet, amely 1967-ben forradalmasította a gyerekek programozás-oktatását, és amelynek a Scratch is az utóda. 

A Scratch ideális eszköz kétdimenziós animációk és játékok készítésére.

✰ Kiket várunk?

Tanárokat. Érkezhetsz az oktatás bármely területéről, mi szívesen osztjuk meg veled az összegyűlt tudásunkat. A részvételnek nem előfeltétele, hogy ismerd a Scratch-et.

✰ Mikor és hol leszünk?

2019. november 16., szombat, 10:00-15:00-ig

1052 Budapest, Falk Miksa utca 12.

A foglalkozás részvételi díja: 7990.-

✰ Jelentkezés menete
Csak nyomd meg a “Jelentkezem” gombot, és töltsd ki a jelentkezési lapot.

 

Jelentkezem

Leave a Reply