TípusOnsite Course
DátumSze 30, 2019 - Sze 30, 2019
Helyszín1055 Falk Miksa utca 12. 2/3a.
Férőhely15KorosztályoldSkool
A kurzus áraIngyenes
Buy NowJelentkezés

Szia!

Mindenkinek van egy jó története. Ez azt jelenti, hogy 651 Skool mentornak pedig minimum 651 jó története van.

Szeretnénk benneteket abban támogatni, hogy egy-egy Skool esemény alkalmával ezek a történetek még közelebb kerülhessenek a gyerekekhez.

Ahhoz, hogy egy sztori hatékony legyen, nem elég szórakoztatónak lennie. Kapcsolódnia kell a gyerekek világképéhez, illetve valami olyanhoz, ami őket érdekli, megérinti, róluk, nekik szól.

A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy olyan érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, amivel pedig még erősebb hatást tudunk elérni. Hiszen a célunk az, hogy egy-egy ilyen alkalommal minél több gyerkőcöt fogjunk meg, és minél többen higgyék el magukról, hogy ez a pálya számukra is izgalmas.

✰ Mikor lesz?

Ezért 2019. szeptember 30-án, hétfőn délután 17:00-18:30-ig Szabó Dominika, Storytelling tréner segítségével minden érdeklődőt bevezetünk a történetmesélés izgalmas világába.

✰ Hol leszünk?

Skool HQ

1055 Falk Miksa utca 12. 2/3a.

✰ Miről lesz szó?

Ezen a beszélgetésen bepillantást nyertek a storytelling alapjaiba és egy játékos, interaktív storyteller-szárnypróbálgatásban is részetek lesz.

✰ Kinek szól?

Nektek. Az összes velünk dolgozó mentornak és oktatónak, hiszen ti vagytok azok, akiknek a történeteire a gyerekek emlékeznek.

✰ Jelentkezés menete
Csak nyomd meg a “Jelentkezem” gombot, és töltsd ki a jelentkezési lapot.

Leave a Reply