Google Rise nyertesek vagyunk!

2015. 04. 09.

Nemzetközi támogatással úton a bővülés felé

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk múlt héten. Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Skool bekerült a Google RISE 2015-ös pályázatának nyertesei közé. A Skool az első hazai vállalkozás, amit ilyen formában támogat a Google – szerintünk ez egy újabb jele annak, hogy valóban hiánypótló programokon dolgozunk.

yay

A Google nemzetközi pályázata, mely a fiatalok technológiai fejlődését támogatja világszerte, idén 17 országból összesen 37 szervezet támogatását ítélte oda, köztük a mi csapatunkét is. A pályázattal nemcsak anyagi támogatásban részesül a Skool, hanem a Google szakmai mentorálással, folyamatos konzultációkkal is segít nekünk abban, hogy programjaink országos szinten elérhetővé váljanak, és minél több lánynak megadhassuk a lehetőséget a technológia világának megismerésére.

A Google célja, hogy minél több fiatalnak nyújtson magas szintű technológiai oktatást, hogy ne csak felhasználói, hanem aktív alkotói legyenek a jövő technológiai fejlődésének. Ennek érdekében több országban biztosítanak szakmai és anyagi támogatást a leginnovatívabb pályázóknak, hogy ezzel is hozzájáruljanak a hátrányos helyzetben lévő fiatalok technológiai felzárkóztatásához. A nyertes kezdeményezések esetenként más területre helyezik a hangsúlyt – Kaliforniában például a kódolás és a zenealkotás, Mexikóban a játéktervezés állt a középpontban; Brazíliában pedig a szüleik mellett tanították programozni a gyerekeket a nyertes szervezetnél. Bár a célkitűzések és erőforrások országonként eltérőek, mégis minden pályázat lényege, hogy segítsék a fiatalokat céljaik elérésében, és új lehetőségeket tárjanak fel számukra, melyek egész életükre hatással lehetnek.

A lányok technológiai oktatásának háttérbe szorulása globális probléma, miközben a munkaerőpiacon egyre nagyobb szükség van az informatikai végzettséggel rendelkező szakemberekre, és arra, hogy a lányok is alkotói legyenek a technológiának. A Skoollal pont az a célunk, hogy erre felhívjuk a figyelmet és a közreműködő szakemberekkel együtt, gyermek- és élményközpontú programokon keresztül tárjuk fel az érdeklődő lányoknak a programozás és a kódolás világát, valamint nyújtsunk számukra a további fejlődéshez is lehetőséget. A támogatásnak köszönhetően, hamarosan az ország egyre több helyszínén!

Check out how it fears could put your health conditions, take steps toward a normally opens for. Dependence and more information, you were responsible cialisgenericbestprice.com/ for.

További információk a Google RISE-ról: Google RISE