Profi médiafigyelést kapott a Skool

2016. 12. 25.
Nagy örömünkre sikerült tökéletes partnert megtalálnunk arra, hogy pontosan tudjuk mikor és mit írtak a Skool kapcsán.
Alapítványként az egyik legfontosabb feladatunk, hogy ráirányítsuk a társadalom figyelmét az általunk képviselt ügyre, és igyekszünk minél több embernek mesélni arról, hogy miért fontos az, hogy a lányok, nők is megjelenjenek a technológiai szektorban.
imedia.logo.20
A közelmúltban találkoztunk az IMEDIA csapatával, akikkel azonnal megvolt a közös hang, és néhány nappal ezelőtt elkezdtük velük a közös munkát.

És, hogy mi tetszett meg nekik a Skoolban? Erről Würsching Zoltán, Key Account Manager mesélt:

“Az IMEDIA kiemelten támogatja sajtófigyelési szolgáltatásaival a különböző karitatív és civil szervezetek munkáját. Ezt a tevékenységünket a jövőben is folytatni kívánja és igyekszik bővíteni a támogatottak számát. Legújabb együttműködő partnerünk a Skool, amely szervezet munkatársai “szerelemből” egy újszerű oktatási formában fiatal lányoknak és nőknek próbál átadni egy használható technológiai tudást, mindezt INGYENESEN! 

Az IMEDIA Kft 2001-es indulása óta sajtó és médiafigyeléssel foglalkozik. Az IMEDIA ma Magyarország egyik meghatározó sajtófigyelő cége. A nemzetközi összehasonlításban is a legfejlettebbek közé tartozó technológiának köszönhetően az IMEDIA olyan egyedi, gyors, pontos, rugalmas és ügyfélbarát megoldásokat képes biztosítani megrendelői számára, amelyek egyedülállóak a magyar piacon. Klasszikus médiafigyelési termékpalettánkat tovább bővíti a fordítás, elemzések és vezetői összefoglalók készítése, valamint Rádió és TV Breaking News szolgáltatásunk.”

Köszönjük a támogatást!

Major Zsófi
Társalapító / Co-Founder
Skool