06 70 421 4123
hello@skool.org.hu

Tech foglalkozások hátrányos helyzetű régiókban és gyermekotthonokban

A tudásmegosztás a Skool alapvető értékei közé tartozik, és hiszünk abban, hogy a digitális ismereteknek mindenki számára egyformán elérhetőnek kell lenniük – különösen egy olyan szektorban, mely alapvetően meghatározza a jövőnk alakulását, a legdinamikusabban fejlődik, és Magyarországon is a legkiválóbb munkalehetőségeket kínálja.

A Skool for Good hátrányos helyzetű régiók és célcsoportok számára kínál lehetőséget arra, hogy a fiatalok a design learning koncepció alkalmazásával és módszertanával olyan hasznos, 21. századi ismereteket szerezzenek a technológia területén, mely a jövőjüket támogatja. Ingyenes képzéseinken az alapvető programozási ismeretekkel és a leginnovatívabb tech témákkal egyaránt találkozhatnak: játékfejlesztés, mobil alkalmazások fejlesztése, webfejlesztés. AI, Big Data, Fintech, gépi tanulás, IT biztonság.

 

Tudj meg többet a Rolling Office-ról

Ahol a gyermekotthon a világ közepe

Magyarországon egyedülálló módon gyermekotthonokban tartunk olyan ingyenes, projekt alapú 10 hetes foglalkozásokat, melyeken a fiatalok tapasztalt szakemberek segítségével, játékos formában ismerkednek meg a programozás alapjaival. A képzések hatékonyságát együttműködő partnereinkkel közösen fejlesztett tananyagokkal és mentori hálózat működtetésével segítjük.

Házhoz visszük a tudást!

Rolling Office projektünk keretében szupermenő tech utánfutóval visszük el a távoli régiókba a digitális alkotás örömét – és természetesen az ehhez szükséges szakembereket, oktatókat és eszközöket. A RollingOffice két modullal segíti a gyerekek ismeretszerzését: műhelyfoglalkozás vegyes korosztályokban, ill. pályaorientációs beszélgetés és tech fair 9-12. évfolyamos diákoknak. A szülők és pedagógusok közérthető tájékoztatásával, bevonásával tájékoztatásával pedig kiemelt figyelmet fordítunk a támogató környezet kialakítására is: tanároknak módszertani tréninget, szülőknek pedig érzékenyítő beszélgetéseket szervezünk.

 

Ha szeretnéd, hogy a te környékedre is ellátogassunk, jelentkezz

Gyermekotthonok akikkel együttműködünk

Cseppkő Gyermekotthon

Központunk a gyermekvédelem rendszerében, a helyettesítő védelem biztosítására szolgáló intézmény, amely otthont nyújtó ellátást biztosít a szakellátáson belül. Legfőbb célunk, hogy amíg a gyermek bármely okból otthont nyújtó ellátásra jogosult, azaz nem él vér szerinti családjában, családi nevelést pótló gondozásban és nevelésben részesítsük.

Cseppkő Óvoda

Intézményünk a Cseppkő Gyermekotthon területén helyezkedik el. Az Óvoda mindenki számára nyitott, a gyermekotthonokban nevelkedő gyermekeken túl külsős, családban élő gyermekek is járnak hozzánk. Legfőbb feladatunk a sajátos nevelési igényű gyermekek integrációja, a beilleszkedés segítése és a képességek fejlesztése.

LEGÚJABB SKOOL for good PROGRAMJAINK

Rólunk mondták

Tisztában vagyunk az értékeinkkel, de a legtöbbet diákjaink, önkénteseink, partnereink és a szülők véleménye mond el rólunk. Olvasd el, mit írnak rólunk! Külön megköszönjük, ha véleményeddel másoknak is segítesz a program kiválasztásában!