06 70 421 4123
hello@skool.org.hu

Iparág-specifikus információs és kutatási szolgáltatások vállalatok számára

Felmérések, kimutatások, tanulmányok, statisztikák, legjobb gyakorlatok

A vállalatok – mint törekvéseink és programjaink támogatói és az ágazati innováció hordozói – rendkívül fontos partnereket jelentenek a Skool számára.

A technológiai iparág dinamikus fejlődése és a digitális forradalom kihívásai felértékelik a jövőbe mutató, sokszínű karrierlehetőségeket és az ehhez szükséges humán erőforrás- és képzési stratégiákat.

Együttműködő partnereinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy munkatársaik aktív szerepet vállalhassanak képzéseink fejlesztésében, és szakmailag is hozzájáruljanak azok kialakításához. Így személyesen is megtapasztalják a jövő szakembereit jelentő fiatalok oktatásának élményét, és megismerik fogékonysági jellemzőiket, gondolkodásukat.

Küldetésünk lényeges része, hogy partnereinkkel karöltve segítsük a magyar informatikai cégek társadalmi felelősségvállalási programjainak kiszélesítését, a nők nagyobb arányú reprezentációját az iparágban, továbbá egy gazdagabb innovációs ökoszisztéma létrehozását.

Ezekhez a tevékenységekhez, valamint stratégiafejlesztéshez, újszerű toborzási irányok kialakításához és munkáltatói márkázáshoz kínál a Skool lab információs és kutatási szolgáltatásokat felmérések, kimutatások, tanulmányok, statisztikák, legjobb gyakorlatok formájában.

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk