06 70 421 4123
hello@skool.org.hu

Támogass minket, hogy képzéseinkkel még több fiatal számára nyithassunk kaput a digitális lehetőségek sokszínű világába

Non-profit alapítványként képzéseinket 100%-ban külső támogatásokból finanszírozzuk, foglalkozásaink tartalmának és minőségének folyamatos fejlesztéséhez pedig mindig szükségünk van forrásokra. Munkánkban rendkívül nagy segítséget jelentenek együttműködő vállalati partnereink, önkéntes támogatóink és mentoraink, valamint a vállalati és egyéni támogatásokból befolyt összegek.

Mire használjuk ezeket a pénzeket?

Elsősorban eszközbeszerzésre, innovatív tananyagok fejlesztésére, oktatóink és mentoraink továbbképzésére – azért, hogy túlnyomórészt ingyenes tanfolyamainkon a fiatalok mindig ultramodern és naprakész tech tudást kapjanak. 2018 óta közhasznú alapítványként működünk. Ez azt jelenti, hogy non-profit szervezetként társadalmi szempontból kiemelten hasznos tevékenységet végzünk: többek között elősegítjük a nők nagyobb arányú reprezentációját a technológiai szektorban, segítjük a fiatalok digitális kompetenciáinak javítását, ill. támogatjuk pályaorientációjukat az innovatív iparágak felé, valamint hátrányos helyzetű régiókban és célcsoportok számára – pl. gyermekotthonok lakói) – is lehetővé tesszük leginnovatívabb témakörök újszerű oktatását, elősegítve ezzel a társadalmi kohéziót.

Etikus Adománygyűjtő Szervezet vagyunk

A Skool indulása óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy működésünk átlátható és mindenki számára transzparens legyen. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink pontosan lássák, milyen formában használjuk fel a kapott támogatásokat céljaink elérése érdekében, ezért is csatlakoztunk örömmel az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez. Hiszünk abban, hogy közösen tudunk tenni azért, hogy a hazai adományozási kultúra jó irányba változzon, ezért tekintjük fontosnak a testület etikai kódexében leírtakat. 

Bankszámlaszámunk

Technológiai Oktatásért Alapítvány

ERSTE Bank: 11600006- 00000000- 81197714

IBAN: HU67-11600006-00000000-81197714

SWIFT: GIBAHUHB