Támogatás

Imádunk álmodni. Ennél csak egy dolgot szeretünk jobban, ha az álmaink megvalósulnak. Non profit alapítványként a Skool nagy mértékben külső forrásokból finanszírozza működését, így mi támogatóinkkal együtt álmodunk és együtt teremtünk

Vállalati szektornak

Hogyan támogathatja céged az
Alapítvány munkáját

Magánszemélyeknek

Hogyan támogathatod egyénileg a
munkánkat

Tárgyi segítséget adóknak

Dolgok, amelyek segítik elérni a
céljainkat

A vállalatok pénzbeli támogatása fontos segítséget jelent alapítványunk számára. Ezen keresztül tudjuk megteremteni a programjaink folyamatos bővítéséhez és lebonyolításához szükséges biztonságot.

Adományozóink hozzájárulhatnak hosszabb távú támogatással a munkánkhoz, emellett örömmel dolgozunk együtt rövidebb projektek, egy-egy konkrét program megvalósításán is.

Valamint céged pro bono szolgálatásokkal is tud bennünket segíteni, hiszen a nálatok található szakértelem valódi hozzáadott érték programjaink költséghatékony megvalósításához.

Miért jó ez a cégednek?

Az anyagi támogatás mellett fontos, hogy partnereinkkel szakmailag is együtt működünk. A támogatás során lehetőséget biztosítunk arra, hogy céged munkavállalói részt vegyenek programjainkon, illetve szakmailag is hozzájáruljanak azok kialakításához. Ezáltal személyesen is megtapasztalják a fiatalok oktatásának élményét.

Foglalkozásainkat rendszeresen a támogató cégek irodáiba visszük, így a lányok és családjuk közvetlenül, valamint a folyamatos kommunikációnk révén a szélesebb közönség közvetve is megismerkedhet a vállalatotokkal, és a munkahelyi körülményeitekkel.

Büszkék vagyunk arra, hogy már most olyan cégeket tudhatunk a projekt mögött, mint a Google, Facebook, Prezi, Ericsson, NNG, Morgan Stanley, Microsoft, EPAM, Graphisoft, Design Terminál.

Ha úgy gondolod, hogy cégednek is a fenti névsorban van a helye, illetve szeretnél részletesebb tájékoztatást a támogatási lehetőségekkel kapcsolatosan, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@skool.org.hu email címen.

Magánszemélyként is nagyon sokat tudsz tenni az Alapítványért. Bármilyen összeggel is támogatod a Skoolt, az egy lépéssel biztosan előrébb visz minket céljaink eléréséhez: hogy minél több lánynak megadjuk a lehetőséget arra, hogy ingyenes programjainkon keresztül ők is megismerjék a technológia világát, és ezzel kiszélesítsük jövőbeni karrier lehetőségeiket.

Támogatásod lehet egyszeri, vagy havi rendszerességű, ami segít nekünk megteremteni a biztonságot programjaink folyamatos bővítéséhez.És mit kapsz mindezért cserébe?

A Skool támogatóit folyamatosan értesítjük a támogatás felhasználásáról, és arról, hogy milyen programok valósulnak meg, milyen eredményekkel. Ezáltal Te magad is részese lehetsz a fiatal lányok technológiai oktatásának, és jövőjük formálásának.

Ha szeretnél részletesebb tájékoztatást a támogatási lehetőségekkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@skool.org.hu email címen.

A pénzbeli támogatáson kívül különböző tárgyi adományok is hozzásegítenek minket ahhoz, hogy minél több lánynak mutassuk meg a technológia sokszínűségét. Projektektől függően más és más dolgokra van szükségünk.

Jelenleg az alábbi eszközökkel tudsz nagyban hozzájárulni a tevékenységünk sikeréhez:

  • wifi képes, megbízhatóan működő laptop
  • billentyűzet
  • egér
  • webkamera
  • tablet


Ha a fentiek bármelyikével tudsz minket támogatni, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen a felületen keresztül, vagy írj a hello@skool.org.hu email címre.