06 70 421 4123
hello@skool.org.hu

Hello Skool, hello tudás!

A Tudásbázisban 5 év alatt összegyűjtött tapasztalatunkat és tudásunkat osztjuk meg veled, hogy közreműködéseddel minél több gyerek lehessen részese a kódolás élményének. Sőt, tagja lehetsz egy támogató és jó hangulatú közösségnek, akikkel megoszthatod a projektjeidet.
Többet szeretnél rólunk tudni? Ismerkedj meg velünk!

Kinek szól a Tudásbázis?

Neked szól, ha

  • pedagógus vagy,
  • gyerekeket oktatsz,
  • és szeretnéd új módszerekkel színesíteni a tanóráidat.

Csatlakozz tanároknak szóló Facebook csoportunkhoz

Csatlakozom

Mi a Skool  Tudásbázis?

A Skool Tudásbázisban olyan menő és innovatív tartalmakat érhetsz el, melyekkel akár már holnaptól még színesebb és érdekfeszítőbb órákat tarthatsz a diákjaidnak.

Fedezd fel és válogass kedvedre előre elkészített projektjeinkből! Kipróbált és bevált mintaprojektjeink nagy sikert arattak a gyerekeknél – használd őket bátran te is! Visszajelzésednek pedig külön örülünk.

Mivel foglalkozunk a SkoolLab-ban?

A Skool tananyagfejlesztő csapata olyan Scratch projekteket fejleszt, melyeket azonnal használhatsz vagy kedved szerint  a saját szakterületedhez igazíthatsz, és akár már másnap beviheted az óráidra. 

A Skool Lab projektek nem csak informatika tanároknak szólnak! Nem számít, hogy irodalmat, matekot vagy biológiát tanítasz, azon dolgozunk, hogy minél több témában készítsünk neked projekteket. 

Miért jó ez nekünk?

A kódolás és az informatika alapvetően meghatározza jövőnket, ráadásul mindenki számára kínál izgalmas felfedzést. A Skool csapat 2014 óta dolgozik azon, hogy új és élményszerű tech foglalkozásokkal tárja szélesre ennek a világnak a kapuit a fiatal generációk számára. 2019 óta pedig a gyermekekkel foglalkozó tanárokat is szeretnénk bevonni ebbe a folyamatba – vagyis téged is!

Kipróbált projektjeink használatával te is hozzájárulsz a Skool céljaihoz, ráadásul újabb sikereket érhetsz el a diákjaid körében.  

Miért jó ez neked?

  • Mert időt spórolsz. Az internet tele van újdonságokkal és lehetőségekkel, de a napi munkád mellett gyakran nehéz megtalálni és kiválasztani a gyorsan alkalmazható megoldásokat, Ránk számíthatsz!
  • Mert naprakész tudást és bevált, újszerű oktatási és módszertani ismereteket kapsz, melyekkel hatékonyabban adhatod át az ismereteket a fiatal generációknak.
  • Mert mi nem csupán javaslatokat adunk az eszközökre és a projektek összeállításához: nálunk kész és azonnal használható projekteket találsz. 

Milyen további lehetőségeket kínálunk még tanárok számára? Olvasd el itt!

 

További projektek eléréséhez kérjük kattints ide!