Új támogató – hello Accenture! :)

2016. 12. 22.

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a Skool-t támogatók köre újabb szuper céggel bővült!

Ez a cég az Accenture, amely vezetési tanácsadással, technológiai szolgáltatásokkal és tevékenységek kiszervezésével foglalkozó világcég.
Az Accenture a világ több mint 120 országában, és megközeltőleg 373 000 fős alkalmazotti létszámmal támogatja ügyfeleit.

 

Accenture-logo

 

És, hogy miért választottak minket?

„Az Accenture azért működik együtt a Skool-lal, hogy támogassa őket abban, hogy oktatási programjaikkal minél több lányt és nőt inspiráljanak az informatikai és mérnöki pálya választására. Osztjuk azt a nézetet, hogy a női munkaválallóknak hatalmas szerepük van a sikeres üzleti teljesítmény elérésében, ezért fontos számunkra, hogy minél több nőt tudjunk cégünknek megnyerni, megtartani és előmenetelüket támogatni. Sőt, konkrét célkitűzésünk, hogy 2017-ig világszerte a vállalatunkhoz felvett nők arányát 40%-ra növeljük.

Együttműködésünk egy másik megközelítésből is releváns: társadalmi szerepvállalásunk részeként él nálunk a Képességek a sikerért program, amelynek célja, hogy 2020-ig világszerte 3 millió embernek segítsünk olyan képességeket szerezni, amellyel könnyebben találnak munkát, vagy sikeresebben megvalósíthatják vállalkozásukat. A digitális technológiák használatához szükséges képességek egyértelmű és pozitív hatással vannak a nők oktatási és foglalkoztatási lehetőségeire”-nyilatkozta Szalai Czompoly Júlia, Country Human Resources Lead.